• side_banner

BoGao lanserer vannbåren alkydharpiks RA1753-75S1 for industrielle anti-korrosjonsbelegg.

BoGao, den profesjonelle herder- og harpiksprodusenten i Kina, har fokusert på industrien i 20 år, og tilbyr polyuretan-herdemiddel, alkydharpiks og akrylharpiks og hjelpematerialer og en rekke vannbårne produkter.

Produktene har blitt mye brukt i trebelegg, vannbasert ingeniørmaskineri maling, jernbanetransport maling, nye energikjøretøy deler maling, high-end trykkfarge og lim.

img (1)

BoGao introduserer vannbåren alkydharpiksproduktRA1753-75S1for industrielle anti-korrosjonsapplikasjoner.

Leter du etter en høykvalitets harpiks som vil spare deg penger samtidig som du gir god bygningsytelse for industrielle anti-korrosjonsbelegg?

BoGao sineRA1753-75S1er en ny generasjon vannbåren alkydharpiksprodukt.Denne gjenstanden brukes til å klargjøre vannbasert selvtørkende anti-korrosjonsmaling for C2-C3 korrosive miljøer.Den er spesielt egnet for metallunderlag og kan brukes både som primer og toppstrøk.

Viktige fordeler og funksjoner vedRA1753-75S1 inkluderer:

● Tørker raskt, høyglans, og det er slipbart.

● God vanndispersjonsstabilitet.

● Utmerket vannbestandighet og korrosjonsbestandighet.

● Lagringsstabilitet.

SPESIFIKASJONER:

Utseende Gjennomsiktig væske
Farge Gul til brun væske
Viskositet 15000--30000CPS
Solid innhold 75 ± 2
Syreverdi <30mgKOH/g (75 %)
Løsemiddel Etylenglykol monobutyleter

Merk: Innholdet i denne håndboken er basert på resultatene under de beste test- og bruksforholdene, og vi er ikke ansvarlige for kundens ytelse og korrekthet.

Oppbevaringskrav: Produktet skal oppbevares i en lukket beholder vekk fra direkte sollys og brukes innen seks måneder.Det anbefales at normal lagringstemperatur er mellom 10 og 30 ℃

We invite you to contact us to request a sample, and for more technical information please contact the representative below: export@bogao.com.cn


Innleggstid: Nov-09-2022